Våra tjänster

Tjänster

Pulverline

Hos oss på Ahnelövs Industrimålning hittar du en stor pulverline, som inkluderar tvätt, pulverbox och ugn för suveräna pulverlackeringsresultat. Ingen annanstans i hela skåne har man samma möjligheter att genomföra professionella pulverlackeringar av såväl små som riktigt stora objekt.

Sprutmålning

När man sprutmålar saker behöver man gott skydd runt omkring och därför sprutmålar vi allt i stora boxar. Med hjälp av sprutmålning erbjuder vi tjänster som rostskyddsbehandling och brandskyddsbehandling, med mycket mer.

Utemålning

Som en kompetent och trygg industrimålningsfirma har vi ansvaret för färgsättning av allt från stolpar till busshållsplatser, reklampelare och P-automater i hela Malmö stad. Det är med stor stolthet som vi sätter färg på Malmö!

Sandblästring

Industrimålning innefattar givetvis förbehandlingsmetoder såväl som själva färgsättandet och för att slipa ytor är sandblästring en mycket effektiv metod. Eftersom vi kan erbjuda både blästring och målning så spar du som kund både tid och kostnader för transport vilka kan bli ganska höga om det handlar om stora objekt. Vi har två rymliga blästerutrymmen och oändliga möjligheter.

Torr-isblästring

Ibland är sandblästring inte lämpligt och då har vi möjlighet att erbjuda torr-isblästring – en säker och miljövänlig metod för rengöring och slipning av diverse ytor.

Högtryckstvätt

Tack vare en kombination av högt tryck, vatten och ibland också lösningsmedel kan man med en högtryckstvätt rengöra de flesta ytor från smuts och fett. Hos oss på Ahnelövs Industrimålning finns tillgång till effektiv högtryckstvättutrustning för alla behov.

Ångtvätt

Ibland är kemiska rengöringsmedel uteslutna och då kan ångtvätt vara ett gott alternativ. Hos oss får du hjälp med ångtvätt när du behöver.

Välkommen!

Vi utför kvalitativa pulverlackeringsarbeten i Malmö med omnejd

Kontakta oss