Om oss

Om oss

Ahnelövs Industrimålning till din tjänst i mer än ett halvt sekel

Ahnelövs Industrimålning föddes för mer än 50 år sedan. Året var 1963 och Sven Ahnelöv öppnade portarna för vad som skulle bli södra Sveriges bästa industrimålningsfirma. Sedan år 2000 ligger Ahnelövs Industrimålningsfirma i Stora Bernstorps industriområde i Arlöv, strax utanför Malmö.

Ett familjeföretag

Ahnelövs Industrimålning har stannat i Ahnelövsfamiljen och drivs idag av Svens son Thomas Ahnelöv och sonson Tony Ahnelöv. På kontoret arbetar Thomas och Linda, de finns tillgängliga för frågor och administration m.m.

Det stora ansvaret för alla utejobb står Tony och Tommy för och till sin hjälp har de Aldo och Lasse. Målningsexperterna Marcos, Nick, Oskar och Kaveh möter man i verkstaden.

Vi är alltså ett ganska stort gäng, men sammansvetsat och högst kompetent. När det gäller allt från pulverlackering till annan typ av industrimålning, blästring och rengöring så är vi specialister och du är varmt välkommen till oss när du behöver experter inom fältet.

Maxad kompetens

Vi som arbetar på Ahnelövs Industrimålning är utbildade inom SSG-Entre och SSG-Kemi och givetvis medlemmar i Målaremästarna som är måleriföretagens branschorganisation.

Härlig laganda och uppsluppen stämning

Stämningen som råder hos oss på Ahnelövs Industrimålning är uppsluppen och gemytlig. Vi har en djupt rotad laganda och ser alla våra projekt som gemensamma utmaningar och alla tycker vi att vårt jobb är roligt – att få ändra utseendet på ytor med hjälp av olika metoder är både kreativt och stimulerande.

Välkommen till vårt glada och proffsiga team när du behöver hjälp med pulverlackering av en uppsättning lampskärmar eller blästring av ett staket – eller vad just ditt behov än må vara.

Vi ser fram emot att få möta dig!

Vi utför kvalitativa pulverlackeringsarbeten i Malmö med omnejd

Kontakta oss